Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, February 9, 2011

Saya nak first Give away from De'din



Join....harussssssss ok

syarat nya cukup mudah !

1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din '
dah buat ni

2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
ada...cuba teka kat mana..lau betul dapat udara ..hahaha eh cam aku lak punye GA

3) listkan hadiahnya !


hadiah

1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
ni kalo boleh aku nak negeri pahang, sarawak...kalau nak bagi 3 helai nak johor  gak...ehhh boleh gitu???

2nd  :Top up RM 10
celcom ok celcom

3th   :Top up RM 5
xmo la 5 ringgit..mau limaploh..bleh?? tapi kalo rezeki terima aje...

4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
ehhhh.... da 4...adekah saya akan disingkirkan

5) Dan tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini

ag satu yang best
x payah karang panjang2 pown !
x payah serabut kan kepala !
x payah follow2 !
x payah tangkap gambar2 !
x dak banner2 !

ehhh...kalo follow pun pe salah....


korang nak join???????????????????????????????????????????????????? tak boleh klik sini

4 comments:

Telaga Putih said...

ada 2 benda nk ckp kt awk wahai sheyla..

1st : huuuu~ sheyla tag sy.. terharu.. ahahha

2nd : "telaga putih (ni kene pakse dia wat..pasal adiah t leh di share)" kena paksa la ea ni?? ish3 xptot2.. tp xnk share ngn sheyla.. xbez3!! :P

Telaga Putih said...

da wat da.. hehehe

http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

misz sheyla said...

@telaga putih~ 1 ~ terharu ke?? so kene banje cik sheyla mekdi la macam ni kan....
2~ xmo share adiah tak pe...banje yg kes terharu 2 je la

Telaga Putih said...

skali lg ckp..
mau mekdi, dtg penang.. ahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...