Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, February 16, 2011

Cara Meletak Kod Heartbeat Di Blog

huarggggghhh.....cane kamu????? xmo daftar Heartbeat ke??????
Siapa belum Register rugi la...xdapat wet pun xpe...boleh beli barang ape dekat hearbeat ni....baju ade, mug ade, cushion ade, puzzle ade...mcm2 la..untuk korang nk wat hadiah tu memang berbaloi la masuk heartbeat ni....yang spesialnya heartbeat.my ni korang leh letak gambar korang, ayat pe yang korang nak letak kat tshirt or mug 2...contoh mcm ni
senang aje kan?? ape lagi meh le join...dapat discount ag you ols
 
cara nak pasang..copy paste dari blog cute mummy gak...huhu maap cute mummy

Sekarang cara nak pasang Kod Banner kat Blog anda macam dalam gambar nie...


1) Klik "Get A Code"..


2) Pilih Kod Horizontal... Kalo nak pilih yang lain pon boleh.. Terpulang pada citarasa masing-masing..Tapi ini Cute Mum tunjuk bagaimana pasang Banner macam dalam gambar tadi...
Kemudian "Copy " kod itu..


3) Klik Design pada Dashboard anda...


4) Klik "Add a Gadget"..


5) Pilih "HTML/JavaScript"..


6) Paste Kod yang dah dicopy tadi... Title tue ikot citarasa masing-masing..
Kemudian klik "SAVE"..


7) Drag Kod tue ke sebelah atas Post... Ini pon terpulang pada anda nak letak kat mana...


8) Klik Save.. Pastue "View Blog"..


9) Ok.. dah Siap...


Senang jer kan... Lepas nie bila ada orang klik Banner tue, kita dapat RM0.04 per unik klik.. Maknanya... 1 orang 1 klik sahaja dikira dalam satu hari yang sama.. Nanti jangan lupa datang blog Cute Mum setiap hari...pastue klik.. Cute Mum pon akan buat perkara yang sama.. secara tak langsung, kita dah upkan traffic blog kawan-kawan setiap hari... :)

Lepas nie Cute Mum tunjukkan bagaimana nak dapatkan income dari HeartBeat!..

"Selamat BerHeartBeat!... Jom join cepat..."

p/s: Sesiapa yang nak copy paste tutorial nie boleh sahaja... Cuma linkkan kepada Cute Mum yer... TQ..



sumber: cutemum

4 comments:

nazirah.zulaikha said...

klik ur hb.:)

atikNAOshi said...

mcm best jehhh! nk try la!

dah folo awk!

senyumSOYA said...

dah dapat buat.. alhamdulillah!!!
thanks!!

Cendawan Merah said...

comel la ur blog!! nk ltak banner kat post plak cmne ek??HEHE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...