Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, February 8, 2011

Motif??

gambar ni sebenarnya aku amek dalam Ohbulan...tapi aku x kenal pun sape artis ni...hahaha bole gitu...
tapi aku cam tertarik nengok gambar satu ni

??????????
ape motif die pakai macam ni dan berselendang???
hummmm ?????
mungkin x sengaja kot dan x perasan benda2 ni boleh sebabkan orang salah faham...


3 comments:

zOeY zAu YaH said...

ape kes la dia pakai camtu ye? hehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Pelik tol rrr..!!~~

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

Kopak Otak said...

masa ni dia nak fly kot? so that dia bawak shawl takut sejuk. tp masa tu dia just buat2 pakai tudung. rasanyalah kot. entahlah, wallahualam. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...