Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, February 10, 2011

" If I Have RM100~ "

aku telah ditag lagi dan dipakse2 untuk melakukan sesuatu yang aku tak suka....!!!!! <------ okey aku tipu je
sebenarnye makcik Ain yang gitaw aku sal contest ni...suh aku join...2 mesti ade hati nk share hadiah la tu...huh no way okey...NO WAY.....!!!! hadiah untuk aku sorang je...Hadiah die agak menarik jugak...die suh kite pilih sendiri barang yang kita nak.....
pheewittttt
i like2 this 
button like plizzz i nak tekan banyak2 kali

kalau aku ade seratus aku nk wat ape..kalau wet aku kompem aku simpan lam ASB la kan..tapi aunimiyukie ni suh pilih barang so aku kalau boleh la kan kalo aku ade seratus aku mau 
ini
Onion Icons

hahahaha... ni dari sepet shop..ari 2 de usha2 dah..cam comel gak....kalo beg ni dah sold out so aku nk yang bawah ni...hahaha cik aunimiyukie kene cari la mane2 yang harge RM 100 ke bawah... tapi sila jangan bagi yang 10 hengget punyer yang kat pasar malam 2 ...yg 2 leh dgr radio aje pun....
Onion Icons
xpun saya mau yang ni
CASH

Onion Icons
agak melampau sikit ye pic wet 100 ni...hahahaha sape punye keje la ni..

xpun saya nak ini
dengan wet seratus rasanya saya mampu untuk g kawen ngan die di hotel 5 star n jemput semua artis2 kat malaysia niOnion Icons

sila takyah susah2 wat pilihan atau wat pape yg patut sila pilih terus saya

MSN Onion Icons

tagged 3 orang
emmmm nak tag sape ye????? kang banyak2 kali tag orang t kang orang marah, nak2 dak telaga putih 2.. panas baran...aweks sila hati2 dengan die....hahahaha
aku mau tag
ntah sempat ntah tak korang join tarikh tutup die 10 februari 2011

-- !

nak join klik sini


10 comments:

Telaga Putih said...

xbgthu sy pon.. jht3!! majok!!

ROSNAJIHAH said...

saya nak join..tapi xde org tag saya..agipun ari nih dh due date..huhuhu...

cian saya kan..kiki..nway, saya suka blog kamu..saya dah follow.. :p

misz sheyla said...

@ telaga putih ~ ehhh...ane lak x gtaw...kite x sempat nk gtaw tengok kamu dah buat...huhuhuhu... tapi hadiah kene share 2...

@ rosnajihah ~ huhuhu xpe pasni kite tag k

Telaga Putih said...

xmo share.. mau majok jek ngn sheyla.. bluekk!!

Hafeiz86 said...

tu Won Bin kan... ( ade ati,..) ..

misz sheyla said...

@ Telaga Putih ~ heiii kamu....kene share taw...50 sorang....

@hafiez ~ ehh ko kenal...hahah ni la bopren aku..aku x bape ade hati ngan die..tapi die beria sgt nak aku..hahahhaa --! sila muntah sekarang

Telaga Putih said...

xmau jgk!! kalo nk, kena pujuk sy ngn blnja KFC.. bluekk!!

misz sheyla said...

@telaga putih~ kepci xde..ane bukak..da tutup...hahahahah tunggu kamu menang dulu k..baru banje...tapi kamu yg bayar...hahahaha

Telaga Putih said...

kepci ttp.. tp KFC xtutup..bluekkk!!
bley3 sy byr.. tp pkai duit awk.. hahahahaha

Hafeiz86 said...

won bin ngan aku sekampung la.. tu yg kenal tu... wakakakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...