Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, February 24, 2011

Nong Poy - Lelaki Tercantik

apekah lelaki tercantik???? kenal tak nong poy ni?? dia ni supermodel thailand..yang mengejutkan aku ialah dia ni lelaki....menurut pembacaan di google tadi nong poy telahpun menjalani pembedahan semasa umur 17 tahun..waduhhhhh...
yee aku tahu aku lmbat ...korang seme dah tau kan??? T__T tapi aku nk post gak....
tengok gambar dia lagi comel pada perempuan wooo..aku pun naik jeles tengok..




















ni gambar semasa dia masih kanak2..










die ni seksi sangat...susah nak cari yang kurang seksi =,=!

4 comments:

WANDA_ISMAIL said...

xtau pun pasal dia nih b4 nih..
its good to noe...

Saiazuan said...

pada laki yg x kenal, sure akan trgoda ngan dia..

SyedGraphiX said...

waaaaaa. sumpah COMEL!
lelaki kalau jadi pempuan mmg kalah pempuan kan?haha.btw, 1st time singgah sini. hai tuan belog! :D

misz sheyla said...

@saiazuan

for sure..tapi die sgt comey kan...

@syedgraphix
tapi tak semua laki cantik kalo jadi pompuan..bhahahahha xnak bg contoh kat sini...aiiiiiiii encik syed :p

@wanda
kite pon tau dari mane sumber ntah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...