Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, February 16, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL


SYARAT DAN PERATURAN

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun     kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011


hohohoho..mesti 2 3 orang yang nengok aku join contest ni jeling2 gedik kat aku..huhuhu..aku memang x suke dengan kucing..tapi tak suke pun xde la aku sampai sepak ke ape...aku cume menjauhi je spesies2 comel ni...
aku cume suke tengok ok..x suke pegang..xm02.. tengok boleh pegang jangan...
so sebab penganjur kate x kisah kucing sape2 so aku dengan berbesar hatinye meletak kucing ni


kuceng ni aku ngan bf aku jumpe dkt umah aku....masa 2 kecik ag... jumpe dekat depan umah cina....maybe kene buang kot ...so bf aku pun amek coz die memang sgt suka dengan kucing ni.... mase 2 kitorang nak kuar g pasar malam so tinggal la kucen ni dalam kete jap.... sanggup 2 jalan kejap je semate2 risau ngan kucing 2...marah i taw..hahahaha --!
so bila die bawak balik die mandikan n tengok kucing ni spesial sikit..nak taw kenape semua jari jemari dia ad enam...huhuhu
so bf aku namekan kucen ni yayang...
cisssssss jeles lagi okey

nak j0in kontest ni???

5 comments:

ain revival said...

kucing masak merah sedap nie..hehe
ain gurau jer~

ain revival said...

thanks bg link kt SB..ain da jengah sini..
btw..kucing kamu comeyy~

d_tieah said...

Gud luck owh..
Comel je kucing tu..
Sy tak minat kucing..
Huhuhu..

*boleh tak ubah setting kotak komen ni? tukar ke opo-up window ye..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

apisv2 said...

time ksh sbb join contest nie.
goodluck;D

my shaizhar blog contest said...

hi.

jom joint contest aku & kucing di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQVM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...