Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, October 23, 2014

Sophea tak nak minum botol



ayah tutup lampu plisss....phea nak tido..


siang tadi phea asyik nangis je...phea tak nak susu botol...lepas tu phea tido dalam keadaan lapar... ibu balik tapi tak pujuk phea pun...ibu sua botol jugak... phea rasa marah sangat...phea ngamuk lagi dan tertidur lagi...last2 ibu mengalah...ibu direct feed jugak akhirnye...mula2 phea tak nak sebab phea merajuk... tapi last2 phea minum jugak sampai kenyang sebab ibu dah nangis.. phea kenyang...phea tidur balik...phea bangun tengok ibu n ayah tak de.. phea lapar phea nangis lagi...nenek bagi botol lagi..phea tak suka... phea nangis lagi... nenek call ibu... nasib baik ibu dah otw balik... tapi jalan jem...ibu lambat sampai..phea lapar...phea tidur dlu sementara tunggu ibu..ibu sampai rumah ibu kejutkan phea...ibu kiss2 phea ibu bagi susu....tu la kisah phea yang tak cukup tidur hari ni... tutup lampu plish..

tutup lampu baru selesa tidur...

9 comments:

Cik Jelita said...

comel ^__^

misz sheyla said...

@cik jelita ~ Alhamdulillah...segala puji bg Allah

Nursaila Norman said...

alahai comelnya..tp sedih plk saya baca huhuhu!

misz sheyla said...

@nursaila ~ sedihkan...hueeeee....

Z@i Z@mR33 said...

ayoooo....jenuh la klau smpai sudah xmo isap botol

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak. siannya. sedih baca anak tidur kelaparan. memang tanak langsung botol ekk? susah gakk. awak training phea minum botol kerap ke tidak? semoga dipermudahkan urusan awak sekeluarga...

orked violet @ SYA said...

alolo omei nyee. yg ibu nagis skali nape?? hikhik. comel jek =)

Belog Santai said...

Kesian dia..tapi tidur comel je...

Dkna Abza said...

bestnya dia tidur !!

*kalau nak order cosmoderm boleh ke website www.cosmoderm.com.my

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...