Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, October 30, 2014

Sekarang dah faham


dulu aku pelik ..mak2 kat ofis duk beratur kat punch card tunggu time nak balik...
rindu anak katanye...
halahhhhhh macam lari pulak anak ko tu kan...
lagi pelik ada yang nak berhenti kerja sebab nak jaga anak...
kalau laki gaji besar ok la kan...
skang baru aku faham kenapa mak2 ni sanggup berhenti kerja semata-mata nak jaga anak
skang baru aku faham kenapa mak2 ni sibuk duk beratur kat punch card sebab tak nak lambat jemput anak kat rumah pengasuh...
sebab aku pun dah jadi macam diorang....
rindunye nak gomol dak kecik niiiiiiiiiiiiii.....


hye saya sophea.....walaupun kadang-kadang orang salah anggap ingat saya sopian...T__T

3 comments:

Puan Awin said...

bulatnya mata sophea... sekali tgk mmg mcm sopian, 2x tgk gugirl upanya ;)

misz sheyla said...

kannnnn... kadang2 dah pkai skirt pun org ingt sopian T__T

InaYusoff said...

hahaha..
budak kecik memang kadang2 nampak cam boboyyy..sebab tak tumbuh rambut lagii...

saye la tuu..
beratur depan punch card dua minit awal...

hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...