Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, October 15, 2014

Sophea 3 bulan





semalam bawak phea g klinik untuk cek 3 bulan and inject... klau bab inject ni maknye risau sikit sebab takut demam...Alhamdulillah perkembangan ok.
letak atas timbang tengok num..mak aiiii tanjat iols... patut la tangan kite asyik lenguh je bile dukung awak phea...dah 6.8 kilo...
Nurse cakap phea obes... hukhukhuk..obes ke anakku???? 
tapi aku xcampur susu fm pun... fully bf
tetibe teringat video wassap * mama nak lagiiiiii.... nak gemuk tak nak kurus*
dah setel semua bawak g cucuk...Alhamdulillah tak pernah ag phea nangis tiap kali kena cucuk...Alhamdulillah tak demam



obes ke????

hari ni (selasa)bawak anak solehah kite phea g hospital serdang.. xray lagi..mula2 behave je baring atas katil...lepas tu ngamuk sebab bosan baring lama2...bila aku dukung diam pulak...last2 sampai dengan aku2 naik atas katil nak bagi die diam...sng sikit keje doc...
ngamuk nak tido sebenarnye...

setakat ni anak ibu dah boleh

senyum
gelak bila kita agah2 die
suka main air liur sampai basah2 baju
dah boleh mengiring...tapi badan je..bontot tak gerak langsung ok
tido dah buas sikit
kalau dudukkan die dah boleh angkat kepala nak bangun
dah bosan berbaring..kn angkat kalau xngamok

kena stop dlu phea dah bangun

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. cutenya sophea! berat tu, tapi adam masa 3 bulan dah 7.9kg. wakakakaaa kuat gila minum susu. hihiiii ni nak masuk 5 bulan, tak check up dah sampai 6 bulan pula. hahaha tak tahu berapa kg naik sepanjang 2 bulan ni :)

Ann Ishak said...

lengan peha phea tu sedapnya kalau dapat pegang :)

Hafiza AizZawa said...

bulatnye sophea..comel isap jari..

NadKaz said...

dah lama nye tak blogwalking blog awak... tau2 dah besar baby awak rupenye... hihihi..

(nama lama blog: NS dreams)

Sweetie said...

Montel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...