Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 13, 2012

Macam orang gila pagi-pagi hari.....


pagi ni tiba-tiba rasa malas nak jalan nek LRT...kalau nek LRT kang kena jalan kaki pulak kan nak ke ofis....
tunggu punya tunggu ade la dalam 10 minit cab tak de... terus lintas jalan nak ke LRT sebab dah putus asa dah...
bila dah lintas jalan sekali aku nampak cab, terpakse ubah plan.. aku tak pikir panjang melintas balik ke jalan belah sini...FAHAM TAK??tak pe penerangan nanti aku bagi kat bawah....bila aje aku dah melintas dah aim cab tu baik punya...sekali kat depannnnnn aku ade sorang perempuan lak tahan cab tu...aku rase macam FFUUUUUUUUUUUU...... terpakse lintas balik ke LRT ..bila dah lintas nampak cab patah balik....kali ni aku tahan awal-awal...bhahahahhahahaha cab tu tak berhenti pun kat orang depan yang tahan die...maybe sebab aku dah tahan dulu..bhahahhahahaahahahahahhhaaaaa .sekali cab tu lalu aje tak berhenti pun depan aku, terus aku rase terpaksa gelak kat diri sendiri.... cissssssss last skali baru la nampak cab... =,= penat tau main lintas-lintas jalan....... ouh kete time2 cuti sekolah ni memang xde sangat...sebab tu aku leh lintas dengan bahagia sekali

Aku kena melintas sebab kalau aku nek cab sebelah LRT ni , aku kena pusing lak....tapi xjauh mane pun pusing ...tapi kebetulan pagi tadi memang tak de cab,...belah jalan ke office aje cab lalu ...

9 comments:

shiema sufian said...

atoto, kesiannye. berkejar sane sini nak dapatkan transport.

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape,,sekali sekala bersenam..sihat sikit..hehe

misz sheyla said...

@shiema~ hahhahah berkejar sebab malas nek LRT...bhahahaaa

@alief~ huih ari2 dah bersenam..pagi2 tu kalo orang tengok akak punya jalan mesti orang saspek akak peserta larian marathon...bhahhaa

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..ok apa..jalan-jalan melihat keindahan ibu kota..haha

HyRoSSa aNniE said...

marathon kebende ko ngan baju kojo ko tu...muahaha...

Rose Khadijah said...

yeayyy..akak wangi..sbb akak komen kat blog cik adek ni..

hehhe..akak da follow..akak da klik..
thanks sudi tinggal komen kat blog akak..

fieda said...

hehehe..saya pun wangi..dah mandi dah pakai bedak byk2..hihi

takper la pagi2 kira bersenam la tu..

Zie said...

kesiannya... emm susahnya hidup kat kl yer... tak dapat bayangkan kalau zie dok sana jugak

teratai said...

oh,oh ini yg tak suka naik pengangkutan awam...selalu miss kan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...