Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 20, 2012

Penang ke peneng???

baru-baru ni aku and clan2 g penang atas dasar "KERJA"
walaupun ade "peristiwa" yg terjadi tapi itu  tak mematahkan semangat kami untuk berjalan-jalan..bhahahahhaha
first time ouh jalan ke utara ni..so sgtlah xsaited kami atas jambatan tu...

kat sana duduk kat Hotel Naza ..so aku rasa hotel ni paling murah la antara hotel2 tepi2 pantai lain....aku tak sure sebab aku tak pegi tanya rege kat hotel2 kat situ...
 view dari bilik aku...
 harus lah amek mood jalan2 tepi pantai kan since da duk tepi pantai...

makan malam kat sini....pada aku tak de beza pun mamak kat kl ngan mamak kat sini.... sebab aku tak suke sangat makan kat kedai mamak...tak kena ngan selera...datang sini aku bercita-cita nk makan charkueteow aje.... tapi hampe T____T
 Lepas makan tu jenjalan jap dekat Night Market dekat Batu Feringhi<---cam ni ke eja????????
Kalo dekat Night market ni aku nasihatkan korang usha dulu...pasal dorang suka main harge gile2 punya...beg dari RM 150 aku mintak kurang sampai dapat 50 hengget aje... ade tempat yang murah ade tempat yg mahal...nasib la kalo kena...

Day 2
 aku tak sure ape name tempat ni... tapi yang aku baca royal selangor aje...bhahahhaha


 

 
ouhhh kalau korang g kan korang dah tentu nak beli jeruk kan..aku suggestkan jeruk pak Ali...sebab bila korang makan tak akan ade efek batuk2 kering...seyes....

Bhahahha untuk pergi ke Hard Rock adalah peristiwa paling tragis.....malas nak cerita lak...bhahahhaha
layan aje lah gambar

 Gambar malam dan siang di hard rock hotel.....pe ag yang korang fikir???mesti lah kitorang tido kat sini.....bahhahahahah <---padahal mampu tengok aje...



**** penatnye nak bagi caption untuk semua gambar...


7 comments:

nur anis said...

bestnya jalan-jalan penang...ada jeruk yang banyak...

::Mastura Zakaria:: said...

welcome to penang..hahahhaha.mahai kot hard rock tu..hihihi

Kakzakie said...

Kalau tak kerana kerja taklah dapat jenjalan kan. Seronoklah juga sambil menyelam minum air.(eh... jangan minum air bebanyak - kembung hihi...)

Pok Amai-Amai said...

Sy teringin nak ke sane. Maybe one day!

fazrulnoor said...

makan kat line clear x

Marsha~ said...

lamanyeeeeeeeee tak gi penang.... teringin nak stay kat HR Hotel

CikPuanHaLia said...

seronotnyer gi bercuti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...