Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 12, 2012

Alasan lambat ke ofis??????


Korang bukan tak pernah kan datang lewat ke ofis kan....
selalunya lah kelewatan tu bukan sebab korang bangun lambat ke ape.... tapi sebab-sebab kesengalan telah berlaku.....contoh yang selalu terjadi

pagi-pagi tengah korang tunggu lif ade la dalam 20 minit nak tunggu naik atas...bile sampai tunggu ag 20 minit nak tunggu turun bawah..pas tu kalau boleh tiap-tiap level lif tu nak berhenti.....

kalau naik lrt tu ngam2 sampai atas stesen tetibe pintu LRT tertutup......siyes sakit ati..ase nak kopak pintu LRT bagi terbukak...nak tunggu LRT seterusnya gile lama...

Oleh kerana aku duduk stesen paling ujung so aku nampak ade bape bijik LRT yang akan jalan x lame lagi...kadang2 tu kan kalau korang naik LRT...die akan tunggu lame gile baru tutup pintu dan jalan...pasal nak tunggu lrt dari belah lagi satu sampai....paling tak boleh blah kalau die jalan slow ...dan memang aku pantang kalau die wat announcement " LRT akan bergerak sebentar lagi...kami sedang menunggu isyarat dari menara kawalan" <--kalo ayat ni kuar..kompem...lambat aku hari tu....

agak-agak kalo aku bagi ayat ni kat bos untuk alasan lewat masuk pejabat aci tak??? aci la....aci laaa..........

5 comments:

shiema sufian said...

hahaha, kadang kadang kita dah awl tapi bende lain yang melambatkan kita kan. nasib lah =='

teratai said...

kalau sekali dlam sejuta bagi alasan gitu, rasa2nya boleh diterima kot!

fieda said...

hehehe...aci..aci..

misz sheyla said...

@shiema shufian ~ hahaha kan....kite dah awal dah...

@teratai ~ huhuhu...tu la tapi tiap2 kali pun cm tu la alasan die...

@ fieda ~ whoaaa...u r the best la.... be my boss ok....sng sikit..hihi

HyRoSSa aNniE said...

ala... kalo aku tak payah nk tulis pjg2 kat punch card..

"jalan jem"

bos aku pon sign... muahahaha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...