Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 20, 2012

Korang Tau tak aku tol2 teringin makan burger bakar ????

aku tatau la sedap ke tak... tapi lepas tengok jalan-jalan cari makan hari tuh 
aku jadi tol-tol tehengen....
walopon pengacara perempuan tu tol2 tak menarik ati aku,
bhahahha motif?????? 
tade motif....aku tak berkenan aje kat pengacara die..sebab aku ase maria ag best...bhahahaha
burger die dah la tebal...di bakar...pas tu mayonis dan sos melimpah2..dengan cheese die yang UMMMMPHHHHHHHH.....

meh aku bagi air liur korang pun meleleh same....

 

 

 

 

 

6 comments:

lurun namzar said...

saya pn nak. tapi mmg ramai yg beratur.

HyRoSSa aNniE said...

kt ne jual ni weyh...jom kite serbu...aku banje... nak??? tapi ko bawak aku... esok gaji kannnn... ahahahaha

misz sheyla said...

@Lurun namzar ~ haha...ye ke..mang sedap kot...perghhh meleleh kot...

@ enie ~ kat wangsa maju beb...hahahha aku lom gaji ag sok..ko kompem dah gaji aku ase...so sape gaji dulu die banje...bhahahahhahaa

HyRoSSa aNniE said...

sengal weyh... cepat ko dtg hangkot aku gi wangse maju... aku banje jommmm... hakhakhak

misz sheyla said...

huwoooooo ko banje ke???bhahaha set aje... aku tadek car la...carkey ade la...nak hangkut gune ape.... ko g goda2 dak hafiz sikit...suh angkut kite...bhahahah... set????

HyRoSSa aNniE said...

apis de kereta ke??? siyes... ape kate ko tolong gode die... ko lebih berdaye tarikan pade aku... kihkihkihh... kalo aku gode die,belom sempat lagi die dh pitam dulu... ahakssss....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...