Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 21, 2012

Terkenang waktu ambil Result SPM


Hari ni kan result spm keluar...
tetibe aku nak gak flash back balik kisah amek result...
errrrrr......... seyes aku tak ingat...
yang aku ingat cikgu BM aku frust sebab aku tak dapat A1 .....

dan yang aku ingat seyes aku tadek perasaan berdebar sangat2  mcm mase mule2 aku amek result PMR...
mase PMR iye....tak tido mlm ase....
Asyik terfikir aje, mcm mane la resultnye.....

dapat  result aku tengok Alhamdulillah la...aku dah jangka....
mcm tu persediaan aku mcm tu la jugak yg aku dapat...
so korang2 mcm mane pulak ???
ade ke yang terkencing2 mase amek result...
huhu

7 comments:

LYAfrina said...

lya masa ambik result spm dulu.. cam rileks je.. xde nerves sgt.. l

misz sheyla said...

kan...... xde nebes2 pun.... spm la..mase pmr gile punye nebes

HyRoSSa aNniE said...

aku siap leh gi keje dulu pagi tu sbelom gi amek result... ahaksss...

sbb mase tu habes spm..wat keje part tyme kan... bagusnye aku =P

yg aku hengat,,, cekgu bm aku kiss pipi aku byk kali depan bebudak sbb aku antara yg dpt a1 bm...muahahah *saje nk wat ko jeles..*

tapi aku predict result aku mcm =p tapi Alhamdulillah result was like HOOOOYEEEAAAAA~~~

AisYah said...

pergh time saye amek result SPM dulu macam nak tanggal lutut...cuak bukan main :)

fazrulnoor said...

result dulu mmg puas hati..spt yg dijangka dan alhamdulillah..tp bkn lah result yg baik n cemerlang

ubaidillah zulkefli said...

menangis kegembiraan adalah sangat bes masa ambek exam :P

Rose Khadijah said...

hai..tQ rajin klik iklan ai tu yer..ai klik u back..

hmm dulu sama ai, ai boleh lupe lak bile, mujur kawan2 tipon bgtau..kalo tak, tak tau le bile nak p amik result tu...hehehhe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...