Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, February 19, 2011

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"



ok semalam nak join bloglist ni tapi macam dah ramai sangat yang join..so td tengok masih ag kosong 4 orang..huhu sempat ke tak ni ye????harap sempat la kan...

review untuk blog lebah die...
suke nengok lebah coz die comel tapi lebah kat blog ir ni nampak cam anai2 pun ade..hahahhahahahahaa
die punye susunan kemas tak cam blog aku neh..hahaha terabur..amek kau aku campak je mane2 yang aku ase strategik..cisss tak patut dicontohi ok..
kaler 2 aku suka sebab biru aje...sejuk mate memandang....
eh...lelebih lak kan aku ni...hahahha



2 comments:

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog IR

cik pulau said...

singgah dari blog IR...
salam kenal.. ^^,

baru sempat nak gi jejalan jumpa kenalan baru.. hehe.. ^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...