Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 5, 2013

Menghina ke macam ni???memang rasa terhina kalau korang tak buat kot...


ada yang kata perempuan cina ni menghina islam... Aku rasa yang rasa terhina adalah orang yang tak pakai tudung... aku tak friend dgn budak ni...ada jugak yang kata budak ni lantang sangat bercakap pasal islam..yeke???share sikit kalo korang tau




dia orang cina, bukan islam.. tapi dia nak dan suka pakai tudung sebab kawan-kawan dia di sekolah ramai org melayu dan pakai tudung.. 

admin tersentap dengan komen amoi ni "Ni cuma try ok. Nak tunjuk kat perempuan islam luar sana tu. Betapa indahnya bila pakai tudung "

- " Simple tu lah remaja islam skg tak boleh nak ikut. Hahahaha"

Subahanallah, semoga dia di berikan hidayah oleh Allah untuk terima islam sepenuhnya. sama-sama kita doakan..

* copy dari facebook

1 comment:

Ann Ishak said...

memang rasa malu la...bukan Islam pun boleh nampak yang menutup aurat tu sesuatu yang INDAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...