Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, August 15, 2013

Serum Vitamin C dan E


ORIGINAL PRODUCT FROM INDONESIA

Kakak n Adik-adik ku adalah pengguna produk A-dha ni..
kakak aku ambil dari kawan dia dari indonesia
original dari sane ye...
bukan ambil dari pengedar dalam Malaysia ni
hari ni aku nak kenalkan dengan Vitamin c Serum ni



1) SERUM VITAMIN C DAN E
     *Kegunaan Bagi Kulit :
Menyamarkan kedutan di muka
Menghalang pembentukan garis-garis halus diwajah
Mencegah penuaan diri
Menegangkan kulit muka
Menghaluskan kulit muka
Mencerahkan kulit muka
Mencegah dari terkena sinar UV matahari pada kulit. 
Note: Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenar. 

     *Cara2 Pemakaian
   Sebelum menggunakan SERUM, sebaiknya wajah terlebih dahulu dibersihkan dengan toner atau pembersih lain seperti sabun pembersih dll. Hal ini supaya proses penyerapan (absorbsi ) serum lebih efektif dan cepat. Selanjutnya titiskan cairan serum 3-4 titis ke jari telunjuk ataupun tapak tangan dan usap keseluruh atau sebahagian permukaan kulit wajah hingga  leher secara merata. Terutama pada bahagian yang biasa terlihat garis-garis penuaan, seperti sekitar mata ( crow's feet), hujung mata, serta dahi.
Bila dirasakan kurang, ulangi sekali lagi.

*Waktu pemakaian serum
sebaiknya pada waktu pagi,siang dan malam.
Untuk mendapatkan hasil yang efektif dan efisien, pola pemakaian serum sebaiknya dilakukan secara teratur.

*Pemakaian Dengan kosmetik Lain
Pemakaian Serum boleh dipakai dengan jenis kosmetik lain seperti foundation atau krim perawatan lain asalkan serum terlebih dahulu dipakai. Biarkan beberapa minit(anggaran dalam lebih kurang 5 minit) agar serum  lebih efektif lalu gunakan kosmetik lain tersebut.

*Hasilnya :
Dengan pola pemakaian yang teratur, hasil efektif akan terlihat sekitar 8 – 12 minggu.

*Kesan Sampingan : Tiada

Berminat???
Whatsapp/wechat - 016-8965045

2 comments:

aizu's life said...

kite baruuu je gune produk ni. baru 1 mggu.. adiah from my sis dsebabkan muke kakak dia yg x bp nk bersih ni. heheheh.. awk de jual serum sj ke?? blh la bli kot dh abes nnt :D

misz sheyla said...

kite dah tak jual...dulu kawan selalu amek stok dekat indon...skang die dah jrg fly ke indon...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...