Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, August 1, 2013

Insiden berbuka puasa


hari ahad lepas encik Suami ajak aku berbuka puasa dekat Pejabat Agama Islam Hulu Langat...
sepatutnya Majlis start pukul 4.30 ada tazkirah sikit....tapi atas sebab2 yang tak dapat diingini makanya pukul 6 petang baru kitorang sampai ...
kekdahnye dewan sudah penuh....haruslah duduk luar dewan aje...
ngam2 pukul 7.20 orang dah start ambil air n kuih-muih...
laki aku pun start beratur dengan kawan die ...
ambil air sirap
dengan muka berpeluh2 datang kat aku...
bagi segelas air sirap dekat aku...segelas lagi untuk dia
sambil lap2 peluh2
surrrppppp.....
"ahhhh lega "

aku tengok dia dah minum air...

Aku: eh ..belum azan lagi
ES: hah???belum azan ke????malunye.....
xbatal puasa kan???? malunye...malunye....

aku hanya mampu,gelak sampai ke rumah...
hewhewhewhew 

pstt** hoyeahhhh dapat duit raya dari encik suami

3 comments:

Nisha said...

Hai!! Tengah boring? Nak join segmen/GIA yang awesome tak? Banyak hadiah lumayan! Jom join! Klik sini http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html dan http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html !! Cepat! Tarikh luput Segmen and giveaway tu 24/8 dan 1/9 !!! Sebanyak 135 hadiah dalam kedua-dua segmen ni! Cepat2!

intanfirdaus247 said...

salam..hehe..x per..x sengaja...:)

Nastyna said...

hahahaha I baca pun tak dapat tahan gelak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...