Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, August 3, 2013

Giveaway!!!!! Yayyyyy!!!!! (Drop your comment)


STICKY NOTE!!!!!!

dah lama tak buat giveaway kan????
alhamdulillah sejak cuba-cuba jual2 online ni agak masyuk jugak la...
dari cuma aku sorang je yang like page tu , aku paksa adik beradik aku like, jadi la puluh2 like...
lepas tu sampai jadi ratus2 dan terus bertambah dan terus bertambah
walaupun tak cecah ribu2 pendapatan aku, tapi alhamdulillah rezeki tu tetap ada...
cukup la buat beli satay, makan steamboat kan....
aku pun dah lama tak buat giveaway sebenarnya....
dan kalau buat aku betul2 xde masa nak cek entry korang satu2...
dulu aku buat give away pun ada yang x claim hadiah...
so yang ni aku nak buat simple2 aje la....
cukup la korang kena komen aje ye tak????

Sebelum tu tunjuk hadiah dulu





LT2162 PEPLUM TOP WHITE

korang cuma kena jawab soalan aje ok....
pemenang boleh pilih mana-mana yang dia suka...1 sahaja...bukan dapat rembat semua
Penganjur berhak menukar hadiah jika hadiah yang dipilih peserta Out Of Stock
tapiiiiii kalau korang tak berkenan dengan hadiah diatas boleh pilih hadiah lain kat page ni...
tapiiiiiiii ikut persetujuan pihak penganjur...
kalau penganjur tak setuju(sebab harga mahal sangat sampai cecah ratus2) maka penganjur akan bagi hadiah macam di atas ni ok....

Tambahan Hadiah
Topup RM 5 X 2 orang <--yang jawab hampir2

Untuk Refferal tertinggi 
ada hadiah misteri...
tapi aku belum fikir lagi...
untuk referral ni, sukahati la korang nak buat entry ke , ape ke...yang penting refferral tertinggi...dapat hadiah misteri...begitu temanya... 

syarat2nya
tak ada syarat2 pun.
like page <---sukahati korang la
follow blog<---- sukahati korang 
sebab aku xkan cek, betul ke budak ni like page aku...


Tarikh tutup
Bila yang aku rasa sesuai...


soalan
apekah warna kegemaran terbaru tuan tanah kedaung...???
lately ni aku gile betul dengan warna ni... 

komen di entry ini beserta email korang..
pemenang akan di war2kan di page Miszsheyla closet dan di blog.

komen semua akan dipublish nanti ok :)

7 comments:

Zura Lee said...

zura nak join.. tungguuuuu !!

Syuhada Salleh said...

nak join..jap nak pikir jawapan dulu..hehe..

boleh teka bape kali ye?

jawapan : purple

Mirah Halim said...

nk cuba teka .,
warna turqoise
Miow_k@yahoo.com

SyieraDahhari said...

assalamualaikum, syiera nak teka, em biru .
#tuan tanah kedaung tak nak kasi klu lagi ke. hehe

ieraassyiera@gmail.com

ArifahLee's said...

Warna turqoise.

Email : arifahlee@gmail.com

Wani J said...

Hai :)
Nak try jawab boleh? :D
Turqoise. w4nis3j@gmail.com

shidasyakirin said...

oren

shidasyakirin@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...