Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, August 2, 2013

Ape pon taboley


sejak kahwin aku ade 1 habit yang sangat tak boleh bla...
iaitu menonton channel masakan..
ape aje la rancangan masak2 insyaallah aku tengok...
tapi kalo omputih punye masakan
kadang2 diorang masak oink...oink...harus lah aku tukar channel kan..
kembng tekak ase..

lately ni aku sangat enjoy tengok 
my kitchen rules

payah jugak nk puaskan selera 2 chef ni
suke tengok drama kat dapur...
kahkahkah.... 

Encik Suami selalu komplen sebab die nak tengok Gold Rush 
lepas tu cakap 
"kalau tengok lepas tu try masak xpe gak"

amboiiiiiii kemain...
aku balas balik

"kalau tengok lepas tu cari emas xpe gak"

pst** kalo aku masak western2 laki aku mane la nak makan..tekak die tu memang tekak orang Malaysia....nak ada nasi ngan belacan jugak...




2 comments:

intanfirdaus247 said...

owh kita sama …hobi kak intan suka tgk rancangan masakan pastu test sendiri..hehe…best la tgk..rasa macam tenang je kan…hehe..kak intan suka tgk 727, 709, 728, kalau channel lain ada rancangan masakan kak intan layan ..syokkk

misz sheyla said...

biasa tgok 703,702 707 aje kak..chanel lain xde... ulang la smpai 10 kali...tetap tengok...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...