Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, May 4, 2011

wondergirls wannabe???? gula-gula made in Malaysia

Sekarang ni industri kpop memang  famous la...lelaki ke perempuan ke seme comel2....demam tu sampai dah melanda malaysia...mula2 tadi aku banyak tengok kat blog2 sal mpop 24:7.. aku tak amek port sangat.. malas nak komen lelebih..pas tu petang ni tengok ade jugak upenye group gula-gula yang cam kpop...edesss... ape cerr la..... dah tadek idea ke??? Malaysia ke ni???? aduiii cam tak berwawasan aje idea ni....








terbaikkkk!!!!

harus ke ikut imej dr korea??? tak perlu kot..kalo korang pandai nyanyi..boleh nari2 korang leh wujudkan fonemena sendiri asenye...xperlu sampai nak ikut dorang

=,=''

aku tengok ramai hater group ni...maybe orang akan bagi peluang kalo diorang lebih original...hahaha pepandai aje aku.....

1 comment:

Dhia BellamiZam said...

cni msia..bkn korea la..hadoii..islam ke x ni??oppsss!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...