Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, May 3, 2011

Awak sayang saya tak??? T.T

jangan kata bopren aku la, kebanyakan lelaki kat dunia ni la selalu buat muka boring kalau awek yang tanye soalan ni banyak-banyak kali. kalo yang baru kapel sebulan 2 tu leh la nafikan..time ni korang nak makan ikan patin 13000 pun sanggup die pegi pahang cari ikan patin kan....maksud aku ni kapel yg dah bertahun2...kalo tanye banyak2 kali mesti jawapan die

tadi kan dah jawab..penat la nk jawab banyak2 kaliOnion Emoticons
atau
eleehhh..hari2 tanye soklan same....Onion Icon
atau
jawapan saya untuk hari ni, esok dan selamanya sayang,...kire ni jawapan pukal..sok2 jangan tanye ag Onion Emoticon Set
atau
sayang la, * sambil gigit kuku kaki Onion Emoticon
atau
boringgggggggggggggggggggggg Onion Icons

betul kan???? lelaki mudah rasa bosan dengan soalan-soalan tak berapa educated cam ni..tapi kepada lelaki ingat lah, Sebab pompuan sgt suka dengar perkataan keramat "saya sayang awk" dr mulut org yg dia syg!
Walaupun seploh ribu kali korang sebut  dia takkan pernah  jemu untuk mendengarnya.
Walaupun dia dah tau jawapan bg soalan yang die tanye tu, perempuan akan still nak jugak dengar

ala korang pun tau kan perempuan ni suka ni manja etc....walaupun korang rasa perangai adik bongsu korang ag beradab dari awek korang ni...

bukan setakat adiah-adiah korang bagi je yang leh buat ati aweks korang melayang2..perkataan saya sayang awk pun dah cukup bagi perempuan ni....errrr tapi kalau perkataan +++++ adiah ag la melayang2 hati kan... so pada lelaki jangan la wat muka boring bile awek tanye soalan cam tu...jangan pulak korang wat muke lega bila awek dah berhenti tanye soalan macam tu...mungkin dia dah jumpe lelaki lain yang boleh jawab soalan tu....kihkihkih...padan muke...

awak2..awak sayang saya tak????
huhuhu
sayang awak jugak...


8 comments:

mcm ni lah said...

borink nye selalu sangat tanya mcm tu,. lama2 kang meluat plak bf tu

scha_imal87 said...

nasib aku xsalu tye..takot aku sdri muntah dgr soklan aku kan..dy je salu ckp..stiap hari ckp dy syg kat aku..sweet kan...jejai ko ade??ngeh2..

misz sheyla said...

@mcm ni lah ~ haaa ane bleh boring2 ...kena layan slalu..kihkihkih

@ schawan ~ dulu2 time mule2 selalu la...skang ni bile aku komplen die slalu ckp..tu dulu.

eqbalzack said...

Sheyla, slow2 ok..lama lagi ntutup tu..hehe

nnt letak link kat entry GA tu...tq

♥suNa husNa♥ said...

lain org lain cara kot.bagi sy,sy lagi suka cakap kadang2 je syg dari selalu syg. barula terasa perkataan sayang tu amat berharga.bila ari2 cakap, bosan lak.phtu terpikir, ikhls ke die ni syg aku.ari2 cakap.huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm... awek2 mmg suka tanya soalan gtu.. hehe.. tapi kekadang nie.. lelaki xsuka awek dia tanya banyak kali... so..baik jgn tnya kerap sgt.. nanti dia bosan.. menyampah lak kann..

kodok said...

xnak bosan awek tanye.. senang jew. selalu ckp...kan snang... ;p;p

misz sheyla said...

@abg eq ~ hehehe..ok2...kite tak kreatif kena brainstorm awal2...haha

@♥suNa husNa♥ ~ hahaaha...mungkin jugak...kang ckp utk amek ati je...

@C.M.A @ CikMoonAdnan ~ kan...jgn sampai die blah sebab soklan ni sudah
tapi kite mang suke tanye soklan ni...hahahah

@kodok ~ betul2..tak pun bagi jawapan pukal terus...hahaha

thanks olzzz...feel free 2 visit me again

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...