Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, May 31, 2011

"Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"

Blog Pilihan Malaysia

sape tak kenal BPM ni???kalo tak kenal memang betul2 teettttt....gleme kot ...
dengan join BPM ni jugak la MS dapat ramai kengkawan baru....
dulu MS join kategori blog baru pilihan...huhu skang xde plak kategori tu...
skang BPM dah mula buat segmen baru...
macam taun lepas jugak kena undi2 jugak ni...
tapi jgn risau...kalo undi xde tolak kredit 50 sen ke ape...
so pilih punye pilih MS ase pilih kategori  Blog Personal Wanita Pilihan ikut hati nak join kategori yang nampak cam muda2 sikit..tapi xde pulak =,=''

korang kalo nak join klik banner atas ye....
UNDI LAH SAYA...SAYA BERJANJI AKAN BLA...BLA....BLA...ehhh???? belum undi2 ea???

2 comments:

NM02 said...

woooo.... terasa mcm nak join jek. mmm... thanx sudi singgah komen tapi yu tak polow ai pong lagik... huhuhu.... tak sudi ker??? ahaksss

Telaga Putih said...

mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...