Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, August 14, 2011

Bersahur’ di ranjang. Singgul - Singgulan


KUALA LUMPUR: Memalukan apabila ramai lelaki hidung belang, termasuk berusia emas, terperangkap dengan pakej ‘dangdut sampai sahur’ di sebuah kelab dangdut terkenal di ibu kota hingga sanggup mengabaikan tanggungjawab sebagai ketua keluarga dan lelaki Islam pada bulan mulia ini.

Nyata lelaki terbabit longlai dengan tarikan istimewa di kelab itu. Keadaan itu tidak mengejutkan kerana hanya dengan bayaran RM40 sejam, pelanggan bukan saja boleh mendapatkan khidmat pelayan pelanggan (GRO) ‘bergetah’ sebagai teman berhibur, malah menemani mereka bersahur dan di bilik tidur.

Wartawan Metro Ahad yang menyamar sebagai pelanggan di kelab itu mendapati khidmat hiburan ditawarkan menarik perhatian, terutama mereka yang lemah iman.

Dibuka seawal jam 9 malam, pelanggan boleh menempah mana-mana 20 pelayan yang sedia menemani hingga ke pagi. Layanan diberi juga terserah kepada pelanggan, sama ada ingin berhibur di bilik karaoke atau menjadi teman menari dangdut sampai ke pagi.


Berdasarkan perbualan bersama seorang pelayan, dia bersetuju dibawa ke mana saja destinasi diingini, asalkan pelanggan sanggup menanti sehingga tamat waktu bekerja dengan bayaran tertentu.

7 comments:

mynameismy said...

errr... yg tu bukan gambar anak kite... tu anak sedare la...kite belum kawen...-.-'

misz sheyla said...

halaaa....hahahahhahaha ...errrr....emmmm.... hihi sorry.. ** larikkkkkk!!!!

Hans said...

dasyat betul

meaw said...

memalukan sungguh,huuu

zOeY zAu YaH said...

pelanggan2 tu mmg x sdr diri hehe

misz sheyla said...

@hans ~ tau xpe

@meaw ~ huhuhuhu.....

@zoey zau yah ~ 2 la..moga cepat la die berubah :(

H.J said...

nak pergi jugak la kalo macam tu..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...