Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 8, 2011

Laksa Daun Ketum ~ Bro Malik!!!!!!!!

kisah benar baru je jadi tadi...ikuti perbualan bro malik dengan abang Long dil

Bro Malik ~ semalam aku masak laksa, cucu aku nak makan, daripada beli kat luaq sebungkuih 3 ringgit..2 orang cucu 6 ringgit baik aku masak..aku hentam ja......
Abang Long Dil ~ hang masak hang guna ikan apa??????
Bro Malik ~ macam2 aku bubuh, aku guna ikan segar2 sedap sikit...
kalo kat kuala muda kedah kat situ nk beli ikan bisik2...kalo bisik harga cantik dapat la...buat guna ikan fresh baru laksa manis rasa dia...
Abang Long Dil ~ rencah hang guna apa???
Bro Malik ~ Macam2 la aku bubuh, apa nama, daun selom, apa lagi satu tu bunga kantan, satu lagi apa tu daum ketum...ketum...ketum
******************************************************************************
aku n the gang~ hahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahaaaaOnion Icons
ain ~ kesum la cik rahim 

kalo korang tak dapat beza meh ceq tunjuk gambaq nooo

yang ni name ea daun ketum, yg dak2 skang salah guna..hat ni la...

ni namanya daun kesum...hat ni la yang kite masuk dalam laksa tu....

****mase aku ngah karang2 entry ni pakcik 2 orang kat office aku still ngah bincang cara nak buat laksaOnion Emoticon



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...