Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, August 2, 2011

Semalam Kan semangat nk g Bazaar..

semalam kan balik aje keje terus cam gedik2 nk g bazaar ..siap war2 kan kat pesbuk ag yang bahawasa nya aku ini ingin ke bazaar, cam aku sorang aje la kan g bazaar...sampai kat sogo tak pandang kiri kanan terus keluar hala ke jalan tar..sampai kat jalan tar aku tengok khemah banyak tapi yang banyaknye jual baju..xkan aku nk berbuka ngan baju kurung kot... x sensitip tol peniaga kat jalan tar...try r jalan ag pasal aku nampak ade 2,3,4,5,6,7,8 orang bawak plastik dengan makanan...aku ngan dak dya pun yakin melangkah kehadapan... da nak sampai kat masjid jamek kot jalan kaki....xjumpe punye pasal aku ngan dak dya berhenti jap wat conference kat situ
aku: aku x jumpe pun weh
dak dya : ntah.. tu la pasal....
aku : ko ase cane????
dak dya: ikut la....
aku : kalo patah balik kite nak beli makanan ape??
dak dya : itu la....
aku: ko ase cane???
dak dya : ikut la...
aku: jom la jalan sikit ag dok...
dak dya: alang2 dah jalan jauh ni


yeee....bazaar nye dekat celah tu aje..seb baik la kitorang x patah balik...tapi tu la...ade la secoet aje pasaunye.... =,='' penat jalan aje...





4 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ALO SIAN NYA DIA...

Amy Syaquena said...

alahai siannya tapi ok la pergi gak bazar dari amy x pergi lagi ha..

eik`S noName said...

hehhe...the nakal story...alala...sian lak bace...ahaks...
nasib xpatah balek...ahaks

anismelon said...

hahaha..nasib tak berpatah balik..heeee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...