Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, August 8, 2011

Gambar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Didedahkan Gaysec!

Gaysec telah berjaya membongkar identiti pemilik blog yang menghina agama islam di dalam blognya. rupe- rupenya beliau seorang perempuan. Blog inilah dulu yang mencetuskan kontroversi di Malaysia https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com. Aku akan sertakan gambar pemilik blog dan blog ini. korang lihat di bawah.

Gambar Blog Makcik Hajjah Sitt Al- Wuzara


Gaysec memang terkenal sebab banyak godam website di Malaysia. Tujuan godam untuk dedahkan dan uji tahap keselamatan website tersebut. Tapi dalam #OpsRamadhan Gaysec berjaya dedahkan identiti sebenar pemilik blog yang hina islam ni..

Identiti Sebenar


Bersama Marina Mahathir


Aku rase dengan pendedahan ini boleh bagi amaran kpd orang yang nak buat bende jahat macam ni, biar pikir dua kali.. sebab klo gambar dah tersebar.. Tunggu mase je laa.. Klo kene dakwa memang aku sokong terus! Jangan bagi peluang dengan orang yang macam ni..


dikatakan orang ini aktif di
  • Malaysian Apostate FB Group
  • Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
  • Friendlyatheist.com
apabila makcik nie online dia akan guna proxy agar tidak mendedahkan ip address yang sebenar, dan terdapat satu gambar beliau bersama-sama dengan Marina Mahathir

UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.
Kalau nak ikuti siri pembongkaran sensasi ini, klikhttp://www.gaysec.org/ kerana menurut Gaysec pergerakan mereka ( `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` ) dinaungi dan dilindungi oleh beberapa org VVIP dan juga NGO di Malaysia dan di Singapura.




matlumat ini diambil dari andyhowtt dan sumber utama gaysec

sumber : che amat

2 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh padan muka pompuan ni.

Anonymous said...

Dasar celaka punya betina berani2 kau menghina Allah dan kami..mampos berulat lh kau....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...