Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 9, 2012

Bye Baby boy!!!!


cerita aku sangat ringkas ari ni....
semalam naik lrt ada nampak satu couple nih....
brother tu badan ketak2 
muka garang nak mam***
sister tu pun ape kurangnya...
badan ketak2 jugak
muke garang jugak.....
sampai dekat stesyen Bandar Tun razak tetibe kakak tu bangun
salam tangan brother tu ..sambil kuar dari lrt die cakap

"babai baby boy!!"
brother tu pun angguk dan angkat tangan.....

aku tengok brother tu tak kelip2
badan dah seram sejuk
aku gigit bibir kuat2 supaya tak terburai gelak aku dalam tu...
kang tak pasal2 kena tendang cam bola...

aku tak pernah kisah pun sebenarnya ape name geli2 korang dengan pasangan
tapi semalam aku tak tahu kenapa aku nak tergelak....

sekian

1 comment:

teratai said...

Pun tak berapa gemar mendengarnya! Geli pun ada!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...