Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, November 29, 2012

Membeli sambil beramal


kita semua sudah sedia maklum keadaan saudara seagama kita yang berada di Gaza....
marilah sama-sama kita membantu meringankan beban mereka yang berada di sana...
Disini saya nak menghebahkan 
bos saya mewakili 3 badan NGO iaitu aman palestin, AQSA Syarif dan 1 lagi saya lupa 
ada buat jualan amal t-shirt Gaza....... 100% keuntungan akan disalurkan kepada saudara kita disana melalui badan NGO yang diwakili ni tadi...
contoh baju






berminat???? ni link facebook dia......pm ok....
tak nak beli t-shirt pun tak pe..anda boleh salurkan duit terus....
mohon sahabat-sahabat di blog supaya menghebahkan perkara ini...
sekian terima kasih :) 

pernah dengar kan ayat ni???cilok dari fb abang saya

yg simpan dalam poket tu belum tentu DUIT kita...
BOLEH jadi yg dalam poket tu polis punya....

BOLEH jadi pomen punya....

BOLEH jadi klinik punya....


YANG DI SEDEKAH ITULAH DUIT KITA PUNYA.......



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...