Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 23, 2012

Couple Set - untuk korang yang sweet sangat tu


perasan tak couple suka pakai baju sama ??? kenape erk???? kaler dah la same, corak sama, bentuk pun sama... tapi biasanya couple2 yang baru nak up la suka pakai baju sama..yang dah lame tak nampak pulak... dah nyampah kot nak cari baju sama....hahhaha..untuk korang2 yang dah lame couple tu meh tengok couple set untuk korang... tapi tak mo pakai syeksi2 macam ni okeh..orang sekarang ni bijak mix n macth.. so pandai2 la k 


RM 55.00

WOMEN
TOP/DRESS
Material: COTTON

MEN

PANTS
Material: COTTON
CP1406 COUPLE SET
RM 55.00
WOMEN
Length: 76cm
Bust: 56-84cm
Size: Free
Material: COTTON

MEN
Pants Length: 56cm
Hip: 108cm
Thigh:62cm
Waist: 32-48cm
Size: Free
Material: COTTON



 
CP1409 COUPLE SET

RM 59.00
WOMEN
Length: 74cm
Bust: 98cm
Shoulder: 45cm
Size: Free
Material: COTTON

MEN
Length: 69cm
Chest: 104cm
Shoulder :42 cm
Sleeve: 22cm
Size: Free
Material: COTTON


CP1408 COUPLE SET

RM 55.00
WOMEN
Length: 76cm
Bust: 50-94cm
Size: Free
Material: COTTON

MEN
Length: 69cm
Chest: 100cm
Shoulder :45 cm
Sleeve: 20cm
Size: Free
Material: COTTON


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...