CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, June 4, 2013

Contoh Soalan KPSL W27 Penolong Akauntan


Beb...ada sapa2 yang pernah ambil exam ni????
korang ada tak soalan past year???
ada tak tips2 yang berguna???
baru je apply exam tadi kat website AG...
first time nak ambil exam ni...
so aku sangat blur...
rujukan ape yang aku kena ada...
kalau korang ada contoh soalan past year,mohon kongsi ngan aku la ye...
nanti kalau aku dah dapat contoh soalan, akan aku kongsikan di blog ni...
hehehe...kire kite same2 berkongsi....

11 comments:

HyRoSSa NeNy said...

weyh weyh weyh,,, aku pon mohon... tp jadah pekebende aku tatawuk
wakakaka

misz sheyla said...

WA...senang..t kalo ko dapt sharing2 tau..kalo aku dpt soklan aku roger2 ko...
leh kite study online <--- kononnye

aku pun blur gile... soklan mcm mana pun xtau

Shaz Wan said...

salam kenal..sy pn amek pekse kpsl w27 cuba link ne..sy bru jupe contoh soalan..tp xtau jawapan..
http://kasutkaca15.blogspot.com/?m=1

Aqilah farisha said...

https://m.facebook.com
Jom join group pembantu Tadbir (kewangan) Kat FB
Senang nk discuss...

Aqilah farisha said...

Jom discuss kt group FB pembantu Tadbir (kewangan)

Aqilah farisha said...

Jom discuss kt group FB pembantu Tadbir (kewangan)

Aqilah farisha said...

Jom discuss kt group FB pembantu Tadbir (kewangan)

Aqilah farisha said...

Saya pun apply gak ..first time..pe bende pun x tau..ha..ha... jom kite discuss kat Fb Pembantu Tadbir (kewangan)...

ni sya ade jmpe cth soalan tuk kpsl w27 http://sumandakolundus.blogspot.com/2012/12/soalan-kpsl-w27-2012-seksyen-b.html

Mohd Kamil said...

salam,
sy pun ada apply jugak untuk tahun ni.. risau. kalau boleh emailkan soalan2 past year utk sbgai rujukan..
email : campiang1@yahoo.com

Mohd Kamil said...

salam,
sy pun ada apply utk exam ni..
sesape yg ada past year punya soalan, leh emailkn tk pada email. campiang1@yahoo.com

Anonymous said...

Sape yg pernah belajar prinsip akaun zaman skola dl mcm tue la soalan dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...