Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, June 7, 2013

Anak perempuan Irine Nadia Marcello


Sape yang tak kenal Irine Nadia Marcello???
kalau tak kenal pun tak rugi.... kalau tak kenal Rasulullah itu yang rugi.... 
aku suka baca blog die...ntah kenapa...blog fatin liyana pun aku selalu stalk..gila psiko....
abaikan..nak cerita pasal anak dia sekarang ni...
aku tau ramai baca blog die, mesti tau yang die pregnant kan???
aku terbaca log fuh.my tadi..dia post gmbr anak Irine nadia marcello...
tapi tak sure pulak aku...sebab blog irine xde update pape lagi...
gmbar ni dari instagram die kot...
maap...aku adelah orang kampung yang x guna instagram
xpe la..layan je la gmbar baby Irine yang comel lote ni....
bila turn aku agaknye :(


Blogger Irine Nadia Marcello Selamat Lahirkan Anak Perempuan | Alhamdulillah semalam tepat jam 2.46 PM bertarikh 6/6/2013 blogger terkenal Irine Nadia Marcello telah selamat melahirkan anak perempuan hasil perkahwinan dengan pasangan yang menggelarkan dirinya Vel Oliver pada 29 Jun 2012 lalu. - See more at: http://fuh.my/blogger-irine-nadia-marcello-selamat-lahirkan-anak-perempuan/#sthash.bYeqJlKv.dpuf




sumber :fuh.my

2 comments:

NinaAz said...

Comelnya anak irene. Pasni tunggu anak maria elena pulak. Hikhik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. subhanallah. bestnya muda2 dah jadi ibu kan.. hehehe. ninaAz, yeayyy jom kita menunggu anak Maria Elena pula. hiehhiew ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...