Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, June 25, 2013

OooOOoOoOhHhHhH esok exam!!!!!


grrrrr!!!! esok dah exam...
ingat hari ni nak study sikit kat office, tanya tips otai2 kat office ni...
diorang semua dah lulus ni....
aku aje la esok baru nak terkinja-kinja g exam....
tapi tak sempat
dari pagi banyak keje
aishhhh ase nak jerit...time2 macam ni la korang nak g KK secara berjemaah
pergi esok lusa lepas exam boleh tak???

hueeeee...xsempat nak study
tak sempat g beli buku...
semua tak sempat....
harap dengan buku rujukan taun 2006 aje lah...
yang langsung up to date..
lepas tu print rujukan dari internet sikit..
kepada sapa-sapa yang ambil exam jugak esok
marilah kita sama-sama doa dan tawakal untuk soalan esok dan juga Undang-undang untuk hari khamis...
korang exam kat mana???
aku dapat kat wellness hotel
saje tau letak ai dekat situ, 
suruh g shopping lepas abis exam...
dan dan pulak time gaji ..
good luck yeaaa korang-korang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...