Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, June 14, 2013

Hobi: Kumpul Resepi


sejak2 kahwin ni aku suka google resepi.....
macam2 resepi semua aku ambil...
tapi aku biasa amek resepi tu kalau gmbar dia nampak menyelerakan..
dari masakan kampung sampai la ke western....semua aku ambil...
bukan apa..senang, kalau tiba2 nak masak ni nak masak tu...
kan.....

petang ni rasa macam nak masak<---sambil semak resepi
nak masak ni susah
nak masak resepi 2 pulak , alamak kena g pasar dulu
nak masak resepi 3 , aduiiiiiiii kena g pasar jugak ni.......

last2 nak tak nak kena g pasar jugak
errrr tapi bukan beli bahan untuk memasak tau...
beli makanan siap2..
tiba2 rasa tak kuasa nak memasak...
tinggal lah kau resepi bersemadi di dalam folder sahaja....

2 comments:

AiSyA LiEzA said...

heehheheh.. guna je apa y ada lam peti ais tu...ehhehehexD .. rjinnyerr!! :)

Zura Lee said...

zura pun bila dah kawen baru gedik2 google resepi sana sini...siap wat buku lagi ok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...