Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, June 6, 2013

Tabita Berbahaya


aku agak lembap dalam mengetahui berita2 di dalam dan diluar negara...
tapi disebabkan aku nak try guna produk ni, yang orang cakap ok, so aku google la pasal Tabita ni...
lepas tu terkejut bila terjumpa keratan akhbar...

kalai tengok tarikh paper tu dalam bulan april...
ade sape2 tau ke pasal ni???
try cari dalam biro pengawalan farmaseutikal, kkm, tapi aku x reti nak cari celah mana...
korang yang dah lama pakai macam mana??
atau dah ade feedback dari pengeluar tabita??atau kes ni dah selesai????
aku cari kat sini tapi idok la reti nak godek2 website tersebut

4 comments:

Mama Idlan Irsyad said...

ada gak terjumpa pasal ni.. tp x tau ler per status dia skarang ni.. tp better elakkan..

misz sheyla said...

2 la...baru ingat nak try2... tapi bile terbaca takut lak...

fazrulnoor said...

lah. ingatkan tajuknya salah taip...'tabiat berbahaya'

farrah said...

Salam n hye, just nak bagi tips bagi sesiapa yang pernah menggunakan produk2 pemutihan & pengelupasan. muka mereka yang telah menggunakan produk2 sedemikian memang akan tumbuh ruam or jerawat etc sebab kulit dah jadi sensitif. so, the best thing is, stop those kind of products & rehatkan muka dari sebarang jenis kosmetik & produk muka minimum 1 minggu & maximum 1 bulan. dalam tempoh ni memang segala jrawat or ruam akan keluar, biarkan dia keluar sebab ia akan mengeluarkan segala kimia yg tersumbat dalam kulit. then lepas dah rehatkan muka, i suggest u'll gunakan set botanical Mary Kay (all skin types), its a mild cleanser & sgt bgus untuk kulit yg dah rosak & sensitif. guna dalam 3-6 bulan & ur skin akan bertambah pulih. lepas kulit dah pulih, then u should use skin regimen yg betul step by step, kalau yg ada beauty consultant tu lagi bagus, boleh tanya apa skin regimen yg betul2 kulit u'll perlukan & mereka selalunya akan analisa kulit dulu sebelum recomend kan sesuatu skin care. Mary Kay adalah produk yg berasaskan bahan semulajadi dan dijamin selamat. Ia nya bkn produk local. Its made from usa and setaraf dengan produk antarabangsa yg lain. Exclusive nya, produk Mary Kay tiada dijual di kedai jamu, pasaraya mahupun pasar malam.. Ianya hanya boleh dibeli daripada beauty consultant yg berdaftar shj. Klu berminat nk cuba produk ni boleh la msg/wassap saya Fara 0123046831 -Senior Beauty Consultant Mary Kay-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...