Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, June 17, 2013

Lampu Hiasan Benang dan Rotan Untuk Raya

Sticky Post!!!!

Lampu Bola Benang di perbuat 100% benang dan cukup berkualiti ianya sesuai untuk hiasan dalaman rumah(Indoor) dan tidak sesuai bagi luar rumah (Outdoor). Lampu ini amat menarik jika seseorang itu kreatif untuk menghias kediaman rumah dengan bermacam-macam bentuk.Kalau untuk outdoor lampu hiasan rotan lebih sesuai digunakan...
Keterangan Material Lampu Bola Benang iaitu Panjang 10 Kaki (03 Meter) Voltage 220V dan bilangan ada 20 biji lampu/bola benang (01 Set). Cukup amat menarik jika anda memilikinya sebagai hiasan dalam bilik, Ruangan Tamu dan juga sesuai sebagai hadiah yang sangat comel dan menarik.

Contoh Dekorasi Lampu Hiasan Benang /Rotan

Lampu Benang : RM 37.00 
Lampu Rotan : RM 47.00
Free Shipping



























   








Kod Lampu
























cara nak pasang lampu hiasan ni






9 comments:

Chekgu Azrine said...

Cantik lampu2 nih..

Qaisyara Raihana said...

sumpah ! cantik sangat. suke.. huhu

Qaisyara Raihana said...

sumpah ! cantik sangat. suke.. huhu

anamizu said...

wahhh cantik betol la lampu2 nih!
ini mmg syok ni deco rumah time2
nk raya mmg feel habes nih! hehe

Anonymous said...

CANTIK SGT MANA NK DPT NI??

misz sheyla said...

@anon - stok pd sy dah abes...kalau awak berkenan cube try tengok dekat mana2 uptown...

muhamad hanif said...

mcm mana nk order yea...kalau boleh tlng sms or whatsapp ke no 0134441158

muhamad hanif said...

mcm mana yea nk order, kalau blh tlng sms or whatsapp ke no 0134441158

Afiffah Munirah said...

Da xde lagi ke lmpu ni?? Klau ad boleh x wasap num 0179869653

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...