Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, June 14, 2013

Library bergerak


best ooo...
tiap2 jumaat ada library bergerak datang ofis..
so ko boleh pilih ape aje buku yang ko nak...
ko boleh jugak call library bagitau nama buku yang ko nak pinjam
kalau ada nanti diorng datang bawakkan buku untuk ko....
kelas office baru ni.!!!
kalau nk pulangkan tunggu diorang datang collect
library kat office lama
kena fikir 10 kali nak meminjam
kena naik atas
kena cari buku, yang kita tak tahu masih ada atau tak...
atas bantuan librarian la...
tapi kita kena naik atas sendiri la...
thumbs up untuk librarian kat sini....

3 comments:

Syazana Zainn said...

nampak menarik concept macam ni

:)


baru tukar tempat kerja ya

:)

Nastyna said...

Terbaik la servis lagu ni.

masnayli said...

home tutor disini :)

http://masnayli.blogspot.com/2013/06/private-tutor-tuisyen-di-rumah.html#

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...