Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, August 2, 2012

Sakit??? x Sihat ea??meh datang klinik As-salam







STICKY POST!!!!!!!

tetiba ase cam feeling doktor2 update pasal klinik bagai....MSN Onion Icons
terase educated lak tetibe ....

Korang-korang duk mana????
sesape yang duduk dekat bangi ke, kajang ke, serdang ke, puchong ke, putrajaya ke
leh la datang ke klinik As-salam 
dekat aje...
klinik ni baru bukak
beroperasi 24 jam...

tak sakit pun boley datang klinik ape....
tak salah kot
alamat die macam yang dalam gambar tu...
no 69 jalan 7/7c, seksyen 7 bandar baru bangi..

aku tak berape pandai nak bagi tau specific die punya tempat...






klik untuk tumbesaran imej yang sihat dan kuat

klinik ni 24 jam..so kalau korang tak sihat tengah2 malam tu boleh la terus amek kuci kete g terus kat sini....

dah buka tau!!! dah buka!!!!

eceh aku promot cam promot SOGO ngah wat sale.....

ujian darah + ECG + Konsultasi pun murah gile rege RM 95.00 aje...
sape yang agak2 nak buat ujian darah bagai tu datang la sini...murah pun murah...
promosi ni pun tak tau sampai bile...
kang kalo tunggu lame2 kang rege die dah jadi lain jangan salahkan tuan tanah yee...salahkan diri sendiri sebab korang lambat sangat...







sini pun ada rawatan ibu mengandung, ultrasound, immunisasi kkm, makmal, berkhatan, perancang keluarga, rawatan sakit biasa, pemeriksaan kesihatan....

aku ase ramai gak blogger2 duduk area bangi ngan kajang kan????nak pakse dorang pergi klinik ni lahOnion Emoticon...bhahahahahhaa


pstt** jangan tanye orang as-salam kat mana.. t orang tunjuk kedai mamak.. tanya la klinik as-salam kat mana.... 



8 comments:

HyRoSSa NeNy said...

ooo seksyen 7 ni playground aku... hehehe...

misz sheyla said...

@Neny- eh ko duk sk 7 ke??? celah ane???? bhahahha asal aku x penah terserempk ngan ko?

en_me said...

Org dok masai pon leh dtg keeew... Ehheee

O CIKTEDDY said...

tak sangka klinik pon ade promoter..haha gurau je..moga2 Allah kurniakan kesihatan yg baik so xyah la pi klinik selalu..hehe

sorry lambat jejak,busy skit nk exam ^^

Anonymous said...

untuk kesuburan pun boleh cek jugak ke?

misz sheyla said...

@anon ~ boleh..pompuan amek darah..lelaki ambil sampel air tu...hntr ke makmal sendiri...pape boleh like facebook klinik ni..boleh tanya doktor direct lg senang...huhu takut slh jawab

ana mujahid said...

Buka hari2 ke

ana mujahid said...

Buka hari2 ke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...