Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, August 21, 2012

Saya gunakan herbalife untuk turunkan berat badan dan langsing


owh... tadi adik bukak email dah macam-macam orang tanya pasal kurus kan....
adik saya baru jadi pengguna kire dah 15 hari la macam tu
hari yang ke 13 die ditimbang okey....
dimonitor hari2 oleh tauke herbalife

herbalife ni pada aku, boleh dikatakan TURUN SECARA SIHAT DAN BERKEKALAN

adik aku start makan pada 5 haribulan dengan berat 60.2 kg
timbang pada hari yang ke 13 berat dah turun sebanyak 58 kg 
cara penggunaan /makan herbalife ni
2 scoop untuk sekali minum

minum ni untuk ganti sarapan dan makan malam
nutritional shake mix ni dah boleh buat korang rasa kenyang
macam makan sepinggan nasi...
so pagi2 korang dah tak perlu cari nasi lemak untuk kenyangkan perut tu
minum ni dah cukup wat kan korang kenyang

shake herbalife

untuk produk ni ada 5 perisa iaitu 
strawberry
coklat
vanila
tropical fruit
cappucino

harga dia RM 165.00 untuk 22 serving
sekali minum 2 scoop
tapi kalau jadi ahli harga dia murah sikit la...

adik kite ni beli produk ni dengan doktor kat klinik die...
so doktor ni la yang monitor segala berat , kadar lemAK , kandungan air dalam badan die...
kalau korang aim nak turun berat 10 kilo 
doktor akan pantau korang sampai berat korang betul2 turun banyak yang korang nak...
doktor ni bukan doktor tipu2
doktor betul2.... doktor azfar namanye..
die pun dah guna herbalife ni 
dari gumuk dah jadi kurus

program ni tak susah pun nak ikut
gastrik pun tak ada masalah
sebab korang bukan kena berlapar tak boleh makan nasi seminggu dan berdahaga
tak payah puasa nasi pun...

korang pun kalau beli akan dipantau berat korang
kalau korang duduk bangi lagi senang
hari2 korang boleh ketuk pintu klinik nak timbang berat...

kalau nak beli boleh email ctaziah@yahoo.com atau msg kat facebook die CT Aziah

tapi INGAT 
UNTUK KURUS LEPAS MINUM MIX SHAKE NI JANGAN KORANG BAHAM NASI ATAU MAKANAN BERAT YANG LAIN...KALAU NAK MAKAN TUNGGU 4 JAM
TAPI JANGAN RISAU MINUM NI BUATKAN KORANG RASA KENYANG...a

UNTUK NAIKKAN BERAT LEPAS MINUM MIX SHAKE NI KALAU KORANG NAK MAKAN NASI PUN TAK DE HAL....


2 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

akak sy juga minum.

ina ariffin said...

nk jgk try minum tp takut mahal..hoho..nk kurus sgt!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...