Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, July 27, 2012

Jumaat Hari lastik cicak sedunia




Korang pernah tak wat keje melastik cicak di hari jumaat??????
ke korang tak pernah tengok cicak????
ke korang geli tengok cicak???
derrrr..... geli ke ngan cicak?? 
aku tak kot..tapi kalau die melompat kat aku tu mang aku geli gak la....

dulu-dulu abang aku atau adik aku selalu watkan getah untuk aku lastik cicak...
aku tak reti nak xplen macam mana bentuk getah tu....
pasal dah lame sangat ...tapi bile aku gugel bentuk die lebih kurang gini la...
aku tak pandai buat.....aku cume pandai kumpul getah aje....
hari jumaat je berkumpul la aku ngan kakak n adik aku...
dulu2 pikir sonok aje dapat lastik cicak...pastu bandingkan sape lastik paling banyak....
time tu memang xbagi can langsung cicak nak gado2
nak menjamu selera...
nak derdating2 dan seumpama dengannya...
nampak aje terus lastik...
nampak aje terus lastik......
tapi satu benda aje aku tak ingat...
lepas lastik tu kitorang wat ape ntah.....
tetibe jadi misteri.....ape yang aku wat ngan cicak 2 tu

5 comments:

I love Sleep said...

hahaha~ cuba ingat smula apa yg korang buat..

amir aizat said...

haha bagus ni eh

Cik Rongoks said...

mama marah main lastik cicak. hahaha

HyRoSSa NeNy said...

ko buat lauk ke weyh??? muahahaha

HyRoSSa NeNy said...

ko buat lauk ke weyh??? muahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...