Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, July 24, 2012

Suke foward2 SMS kan!!!!!



Kalau time puasa n time raye ke etc la kan, kompem ramai kawan2 kite yang akan wish kan???
nak mintak maaf nak mintak halal sebelum puasa ni....
seronok kan bila dapat msg2 macam tu...atleast ade orang ingat kat kite....
so bila kawan2 semua dah msg aku pun teringin la nak balas kan....
tapi aku seyes tak pandai nak rangka ayat2 best...yela orang tu baik punye ayat kan...
xkan aku nak balas

"okey babe..aku pun mintak mahap, selamat berpuasa untuk ko jugak"

macam simple sgt...cam terkurang adab pun ade cam neh...Onion Emoticon
so aku pun pilih la msg2 yang seswai untuk balas dan hantar kat membe2 yang lain....
aku ade la jumpe satu msg yg ikhlas dan simple...MSN Onion Icons
so aku siap terus tekan foward n masukkan nombor membe2 
aku rasa msg tu simple dan agak ok la..
tak beria2 sangat...MSN Onion Icons
yela bulan bersederhana msg pun kena la sederhana kan...

sekali kawan aku balas

"terima kasih salehuddin"

"amin, same2 la kite beramal dalam bulan yg mulia ni 'salehuddin'"

"sejak bila ko tukar name?"

"waaa, msg sape aok foward neh...kot ye pun edit la sikit...maleh amek aok neh"
Onion Emoticon Set
pelik gak la dengan respon dorang aku pun cek balik....
elok je msg tu aku bagi kan..tapi aku lupe nak buang yang ujung

"Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.
semoga amalan kita diterima Allah S.W.T.
Diberkati dan dirahmati.
Dari Salehuddin sekeluarga"Onion Emoticon

Pftttttt mcm mana aku leh lupe edit yang ujung tu....cis kan dah kena...tapi pape pun aku ikhlas bila ucapkan itu cuma aku tak pandai merangka ayat aje..tu pasal aku foward aje mesej orang...T__T

tulis blog pun orang bace 40 kali baru paham benda ape yang aku merepek...

Tapi walau bagaimana pun aku ase tak lewat lagi aku nak ucapkan 

pic amek kat gugel.... waaa.. masih tak belajar dari kesilapan kan...tengok gambo pun name orang len...dah tu tak kan aku nak crop pulak watermark die...penat2 die buatkan... hihi encik khairul saya pinjam ye pic ni...

1 comment:

Cik Rongoks said...

hahaha..kena berhati-hati kan nk forward msj nie.hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...