Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, July 23, 2012

[AMARAN] Hati2 Warga Facebook terutama si PEREMPUAN



Info ni aku dapat dalam carigold forum tadi....
so aku nak share dengan perempuan2 yang kat luar sana tu yang ada pesbuk or ape2 laman soSial yang lain...kot2 gambar korang kena curik gak

ni aku copy sejibik2 okeh


Salam Semua,

Berhati2 dengan privasi gambar2 anda kerana mungkin ade makluk yg tidak bertanggungjawab menyebarkan..

MASALAH mmg dah lame..tp ramai x sedar..masih lagi dok UPLOAD gmbr2 ke facebook..terutama pompuan...mcm facebook aku..ade 3 picture je...dan friends yg kenal2 je..

So,ini laa kes nye...bile pic kte diambil dan dimasukkan ke dlm group ini...dan ditontonkan..dah macam ape...
MOHON BANTUAN ANDA UTK REPORT >>LINK 

Please Dont LIKE this page and PLEASE REPORT










Lelaki pun kalau agak2 suka gak amek gambar muncung2 itik tu bahaya gak tau...bhahaha t ade lak makhluk yang wat cenggini gak.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...