Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, July 2, 2012

Irine Nadia dah Kahwin



sape irine nadia neh???
alaaaa, blogger yang comel2 tu
kakak die pun comel2
abang die pun comel2
kucing die pun comel2
yang tukang type entry ni pun comel2..

kad kawen die cam semart...... cam ala-ala poster...
aku nanti nak wat ala-ala poster ombak rindu la...bhahahahha

 aku x dapat nak gambarkan baju die macam mana sebab tak nampak clear dari atas sampai bawah...huhu tunggu orang len update...

fatin liyana pun hade.....

gambar ni amek kat gugel..kalo korang tengok pun watermark tu dari blogger pen merah... sila klik blog die untuk tengok lebih banyak gambar




3 comments:

Princess Feyqa said...

baju irine cantik, dia pun cantik hehe

Cik Siti Hajar said...

cantikkan baju die... pengantin pun cantik dan hensem..

anismelon said...

cantik cantik..baju cantik..org cantik..suami pon...encem..weee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...