Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, July 27, 2012

Bulan puasa memasing jadik tak sabar


cerita ni sebenarnya dari hari first puasa lagi... 
tapi baru ari ni nak story2 sikit...
cerita ni tak ade la basi sangat kan....

hari tu pukul 4.30 je aku n the geng dah get ready nak balik memasing...
tumpang kete pakcik ofice ni sebab die memang menuju ke KTM
Jalan kat office lom pape dah memang jem dah ...
pas tu boleh pulak memasing jadi tak sabar....
lampu merah dah jalan...last2 melintang kat tengah2 block kereta lain nak jalan....
faham tak situasi die cane???

lebuh kurang gini la kete tu melintang..padahal belah sane jem kot...memang x dapt la die nak mencelahnye pun...

ni jalan nak ke area bukit tungku ngan jalan belakang nak ke bank negara tu,...kalau korang tau maybe korang leh bayangkan kot...

xcukup dengan tu otw nak ke komuter ade sebijik kete tu aku tak ingat la viva ke myvi ke potong kete yang kitorang nek..pas tu leh hon2 pulak.. aduyaiiiiiiii.... semua pun tak sabar..kitorang gelak je la dalam kete tengok perangai memasing...


1 comment:

AYuNG said...

cntek lukisan =) hehe..

bulan x puas apun macam tuh jugak, sikap pemandu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...