Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 23, 2012

Nak Turunkan Berat Badan? Nak Tambah Berat??Nak kekal LAngsing?? ohhh baca ni


Macam yang aku dah 2, 3 kali bebel dalam blog ni, Herbalife adalah sistem pengurusan berat badan terbaik dunia... so kalau korang ase nak tambah berat badan boleh makan, nak maintain lagi la boleh, nak kuruskan badan pun boleh pakai.. benda yang sama tapi cara penggunaan yang berbeza. untuk korang yang masih blur tak tahu cara nak pakai macam mana meh baca ni

CARA PENGGUNAAN PRODUK HERBALIFE

A- NAK TURUNKAN BERAT BADAN

• Produk yang dicadangkan (Formula 1,Formula 3, Herbal Aloe & tea mix)
• Untuk mempercepatkan kesan sebanyak 40%, Advance Program or Ultimate Program dicadangkan.
• Gantikan Sarapan dan Makan Malam dengan HERBALIFE Shake(Tiga sudu Formula 1 + satu sudu Formula 3 bersama 400ml air kosong).Nutrisi dan kalori yang dibekalkan daripada shake ini adalah lebih daripada mencukupi bagi tubuh anda. Anda tidak merasa lapar. 
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi + Herbal Aloe 1 tudung bersama 200ml air kosong
• Tengahari —makan biasa (kurangkan lemak)
• Makan malam—Shake Nutrisi
• Membancuh Tea Mix (1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 2 kali sehari(2000ml)
• Tambahan lagi air kosong 2000ml sehari. Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari. 



B- TAMBAH BERAT BADAN
• Produk Yang Dicadangkan (Formula 1, formula 3 & tea mix) 
• Advance Program & Ultimate Program dicadangkan
• 3 kali shake dan 3 kali makan biasa sehari 
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi (300ml air kosong + 2 sudu besar formula 3 digoncangkan terlebih dahulu, tambahkan 2 sudu besar Formula 1 dan goncangkan sekali lagi).Boleh diambil sebelum/selepas sarapan. 
• Makan Tengahari seperti biasa 
Sebelum/Selepas makan tengahari Minum Shake Nutrisi dalam masa 30 minit 
• Makan malam seperti biasa 
Sebelum/selepas makan malam Minum Shake Nutrisi dalam masa 30 minit 
• Membancuh Tea Mix 
(1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 1 kali sehari(1000ml) 
Tambahan air kosong sebanyak 2000-300 ml sehari (2-3 Liter) 
Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari.



C- KEKAL LANGSING DAN CERGAS
Produk yang dicadangkan (Formula 1,Formula 3, Herbal Aloe & tea mix)
• Sarapan pagi—Shake Nutrisi + Herbal Aloe 1 tudung bersama 200ml air kosong
• Tengahari —makan biasa (kurangkan lemak)
• Makan malam—macam biasa
• Membancuh Tea Mix (1000ml air kosong+1 sudu kecil tea mix) Minum 2 kali sehari(2000ml)
• Tambahan lagi air kosong 2000ml sehari. Keseluruhannya sebanyak 4000ml(4 Liter) utk tempoh sehari. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...