Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, June 10, 2011

AF buat depan masjid

AF??? aku x penah tengok AF kecuali AF2 zaman2 farah breep2 tu....dan aku tak tau ape perkembangan AF yg baru2 ni...tapi dari semalam ag aku terbaca sal AF buat konsert depan masjid dari blog ady budika  hari ni terbaca lagi dekat blog suratan kebetulan betul jugak ckp die..kes gambit hari kemain lagi kita..tapi kes ni masing2 diam, pasal korang nk g join tengok konsert kan???... depan masjid bhaii.... x kan xleh fikir... program hiburan buat depan tempat ibadat...wth????? aku x ckp macam aku ni baikkk gile... aku pun macam korang..tapi aku ade ase marah jugak kalau korang x hormati tempat ibadat..kalau ye pun buat la jauh sikit...macam xde tempat lain..tengok ni



byk ag gambar 2 korang leh tgok dekat blog suratan kebetulan... hmmm... aku tak tau dengan tepat lokasinye  tapi aku harap tempat konsert ni akan diubah kalau betul lokasinya dekat dengan masjid..

pstt** semalam tengok youtube pasal ade letupan kuat di matahari...huuuuuuu seram T__T

1 comment:

SYARIFF HAIKAL said...

MENGARUT JE AF NI...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...