Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, June 1, 2011

kesah ape aku bukan virgin


ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! 
thankyou :)
adinda evan's  

**owh...tamoe kasi link die..hahahaha google sendiri name die..t korang jumpe la kot blog die...

**amacam???Ade bran tak die punyer statement???? aku tak tau ape yg die post ni betul atau tak.... atau maybe die saje nk wat propa sebab nak kasi mulut orang lain senyap...ntah la..mungkin la...agpun die budak lagi...x fikir ape yg die tulis 2 isu sensitip...

9 comments:

aq noor said...

dah jmpe dh blog budak takde virgin ni, mmg pendek akal agknya..kecian kt mak bpk dia...

misz sheyla said...

@aq noor ~ tu la..bebudak..mane fikir kesan entry yg die wat tu...kesian gak nengok ramai yg hentam dr yg nasihat...tapi nengok dr 2010 die punyer post tu

UYC said...

hahaha adoi umar ade gk bace tadi siap komen tatau nk kate ape la :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

ishh,.memalukan betolll,. mesti dia akan mnyesal suatu hari nanti sbb kua kan statement mcm ni,.

fRaMe+LenSeS said...

dasat wat statement.. nauzubillah.. T.T

aiippp.. aippp.. Nadh datang melawat.. salam lwat, salam ziarah dari Nadh..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

schaze zainn said...

bagi scha kan, kalo betul dia tu tade dara, better die senyap2 sudah, tak perlulah nak heboh2kan. kalau benda baik kita nak heboh its oke, tapi hal macam ni sensitif sikit, agak kurang matang dan kurang akal budak ni.

Nur said...

Asalammualaikum,
Saye rase sedih sbb Malaysia dah diracuni dgn kegiatan buruk drpd negara2 lain yg membentukkan kehidupan sosial zaman skrg nie. Bukan nk memburukkan keadaan lagi tetapi,"whats done is done." Just repent and move on. Tetapi, utk org yg comment2 pasal blog nie, kasi la dia ckp ape dia nk ckp sebab "its her choice at the end of the day". Korg semua nak judge die buat ape, fikirkan pasal problem sendiri sebelum fikir pasal org lain nye la.
Korg semua nie ingat hebat sgt ke? Rase lega tgk org jatuh? Kalau kau ingat benda dia dah buat berdosa, same je kalau korg semua comment. Nak ckp pasal Islam, tolong skit, korg semuatakde hak nak ckp ape2 pun sbb korg bukan Maha Pencipta, ALLAH S.W.T sahaja boleh memberi jawapan yg benar.
Sbg org muslim, kite kena la memahami antara satu same lain, salah satu syarat kite mesti ikut. Saya nie bukan org yg Alim tp ade jugak ilmu pengetahuan, ISLAM is neither your or mine but ALLAH S.W.T. So, tak yah nk heboh2kan lagi.

misz sheyla said...

@uyc~ntah la..huhuhu..bebudak kot

@ nutul aini ~ yup...mungkin skang pun dia dah nyesal...

@frame+lenses~ improve skill..?huhuhu..kite pun x terer cane nk tegur ni..huhu xpe2..t kite dtg2...tgok2 kot ade pitching kelaut ke ape...

@schaze ~ yup...kurang matang.... maybe die x bajet org bace blog die kot...

papepun semoga dia berubah la kan....same2 la kita doa...nur pun sekali doa same2 ye :)

misz sheyla said...

@nur ~w'salam...saya rasa awak cuma baca tajuk je ni pas tu terus comment ni...huhu xpe la meh ai explain ye....saya x kate saya hebat tapi saya cuma melahirkan rasa tekejut sebab statement dia...xde saya kutuk2 dia kan???xde ...

**rasa lega tak tgok dia jatuh????

tak....aku tak jatuhkan dia...sebab aku rasa mungkin die saje wat propa sebab nk kasi orang lain senyap..

**nk ckp pasal islam tolong sikit...
eh...mane ade kite ckp sal islam....tak caye try scroll ke atas... n lagi satu saya kurang pasti dengan apa yg awak ckp ni tentang "korang semua xde hak nk ckp ape2 pun sebab korang bukan maha pencipta" sebagai orang islam takkan kita tak bleh bercakap ttg islam..sedangkan ilmu agama tu kita patut berkongsi..so dpt muhasabah diri..so saya tak fahm kat sini ape maksud awak kita xde hak nk ckp pasal islam???

**sbg org muslim kita kena faham satu sama lain

ok..saya faham...syarat ape yg awak maksudkan???? okay saya bagi contoh yg bukan berkaitan dgn kes ni la..kalau kes buang baby semalam..campak dari tingkat atas smpai berkecai kepala...apa yg kita patut memahami antara satu sama lain(msyrakat n pihak membuang baby) tiap2 kali baby kena buang kita perlu memahami.."ooo..mungkin mak ayah budak ni tak mampu jaga baby tu yg buang tu..." <--cth memahami kah???
kalau salah boleh tolong jelaskan...

**Saya nie bukan org yg Alim tp ade jugak ilmu pengetahuan, ISLAM is neither your or mine but ALLAH S.W.T.

saya jugak bukan orang alim tapi masih tak faham maksud awak yg islam bukan saya punya dan bukan awak punya ...bukankah islam tu agama saya??? juga agama awak???

=,='' ...adui...ni la jadinye bila asyik baca tajuk aje...huhu...neway..ape yg kamu ckp tu ade betulnye...cuma saya tidak bercakap pasal islam di entry ini...saya cuma bg pendapat saya sahaja..... sila baca...mekasih :)

pstt*** kalau pandangan saya salah sape2 sila betulkan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...