Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, June 9, 2011

Join Churp2??? dapat duit ke???

dah tentu2 la dapat duit kan...ni bukan hanya untuk orang2 yang ada blog aje macam nuffnang...kalau x ade blog pun masih boleh join.....syarat dia mesti ade twitter atau facebook...senang aje kan... selain dapat sebarkan maklumat tentang barang-barang yang diiklankan kita jugak leh nikmati diskaun2 yang ditawarkan...
ape lain..join la k :)

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

3 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

churp2 besh!!

kay_are said...

ye ke churp churp ni best??

misz sheyla said...

@nurul aini ~ huhu kamu dah join gak???? moga ade rezeki :)

@ kay_ are ~ die mcm nuffnang jugak tapi ni skala die lebih kecik..utk org yang xde blog boleh join

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...