Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, June 6, 2011

hari ni semangat wat keje

selalunye la kan..kalo tibe aje time wat report aku akan wat rileks2..wat keje jap..men game jap, wat keje jap tgok blog jap....... balance ko taw...balance...kepale pun tak pening....tapi sekarang sejak2 ade "kawan baru aku" cam segan lak nk bukak game ke ape..sudahnye aku hadap la keje dari tadi...aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii skang terima la akibatnya aku mule kepeningan..sejak tu terus aku pasang azam baru...biaq pi la die nak nampak aku men game ke ape..asal keje aku siap sudah...keje siap kepale pun tak pening............. 


** pe jeling2???? ngah wat keje la ni

8 comments:

cikpuanrosliana said...

kui..kui..jeling manja tu. kot2 ko tertinggal lempeng pagi tadi dia terliur ke...hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahaha~kalau dia sound ckp la,."yg ko sibok napa?" hahaa

misz sheyla said...

@cikpuan ~ xde maknenye..pg tadi aku mkn mee goreng mahal...harharhar...mungkin gak la kot2 die terbau pape ke..die kan pose ari ni....

@nurul Aini ~ hahhahhahaaa...da sound da cam tu tadi....tapi dlm ati la...kihkihkih

Aisyah Aina said...

kalau dia jeling2...lempang je...haha XD

scha_imal87 said...

ko cakap la kat dy..pe pandang2..nk tlg ek?malu2 lak..ckp je la..ke nk men gme gune pc sy..kah3..

misz sheyla said...

@aisyah aina~ hahahaa..aina tolong lempangkan...plisssssssss

@scha ~ aku tamoe ckp cenggitu...aku ckp cam neh..g la tempat schawan tu..name pun dah serupe...hahhahaa

Budak Botak said...

He3, kerja rajin2...

Entry terbaru -> Gambar2 Menarik Menggunakan Sudut Dan Masa... (",)

misz sheyla said...

@budak botak ~ ai memang rajin bekerja...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...