Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, June 8, 2011

Bukan salah ayahku, juga bukan salah abangku

aku ni adik-beradik ramai...sepuluh orang seme sekali, lapan permpuan 2 lelaki... ouhhhh...dalam family aku ade kembar sorang laki sorang perempuan... nak dijadikan cerita la , masa aku form 2 ade penyampaian buku rekod ke ape aku tak sure sgt abah aku datang la sekolah..time tu aku mc duk umah....then keesokan harinye

cikgu aku ** azila kenape x dtg semalam???
aku** sakit perut cikgu <----padahal aku mls g..
cikgu aku** awak tau tak semalam ayah awak datang??
aku** tau r cegu..kn da bg surat
pas tu cikgu aku pun mula la hikayat dia...
tersebuttlahhh kisahhhhhhhhh....toyibbbbbbb
********************************************************
cikgu ** ye pakcik , anak pakcik sape name????
abah aku ** rosilawati<----kompiden
cikgu** rosilawati ??? tak de name cam tu kat kelas ni pakcik...anak pakcik kelas ape???
abah aku** eh kelas ni la....rosilawati name anak saya, <---double kompiden
cikgu aku mule pelik then die bajet2 tu cam bapak aku then die tanye...
cikgu aku ** NORA ELENA Onion Iconske pakcik???
abah aku** haaaa ye doh tu...silap nama pulak rosilawati nama kakak die Onion Emoticon
********************************************************
aku ** mane plak rosilawati name kakak saya cegu...nama kakak saya r0shidawati la....Onion Emoticon
**************************************************************
pulang ke rumah
aku** abah cikgu kate abah silap sebut name orang ea??
abah aku** haah...tertukar ngan nama kak de...payah sgt nk nyebutnye

=,='' fineOnion Icon
*********************************************************************
abang aku ** koi nk masuk duit ni dalam akaun cepat bagi no akaun
aku**12345678*122200 maybank ye
abang aku**ulang balik
aku**12345678*122200 cek nama bebetul
abang aku** tau la...eh sape name penuh aok??? 
aku** hek elehhhhhhhhhhhhh......
abang aku** hoh...ingat doh..ingat doh....
=,='' fineOnion Emoticon Set
*****************************************************************
untuk pengetahuan nama adik beradik aku tak ade tema2 tertentu mcm korang..kalau siti semua siti aje... 
yg sulung mule huruf Z , yang kedua Z, yang ketiga R, yang keempat MF, yang ke lima N, yang keenam Nora Elena, yang ketujuh SITI, yang kelapan n kesembilan (kembar) lelaki MBH yang perempuan SNB , yang last sekali Z......ramai ouh adik beradik aku...

pstt**** seronok time raya...Onion Icons

love my mak, my abah, my pemely...... T___T

5 comments:

Lulu caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages..:)

MissF said...

hah? melampaunya nama ank/adik beradik pn xigt. kisah benar ke, kisah tipu ni? konfius lak. sbb aku adik bradik ada 12 tp sume nama igt. mak ayh ktorg pn xpnh lupa nm ktorg. klu umo tu adatla lupa kan... huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...ada family yang besar juga ye.. best3.. cikmoon pun dari keluarga yg besar gak.. 9 orang adik beradik.. seronok klu dapat kumpul ramai2.. nak plak time hjg minggu..paling best..tentu laa time raya kan..mcm perangai ada..

misz sheyla said...

@missF~ aku pun ingat ape..siap nama sepupu2 aku, aku ingat...ye la...abah aku dah tua....abg aku, tnye aje then dia die kate oh dah ingat dah ingat :)

@ lulu ~ thanks

scha_imal87 said...

sape nme ko?kawan aku pun ramai...lupe daaa...kahkkkahhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...